Аласанія запевнив, що Суспільне готове до дебатів 19 квітня

Аласанія запевнив, що Суспільне готове до дебатів 19 квітня

Укрінформ
Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що студія "Суспільного" буде готова до проведення дебатів між кандидатами в президенти України 19 квітня о 19:00.

Про це повідомляє 112 Україна.

"Штаб Зеленського говорить, що з юридичної точки зору, це може бути і там, і там. Подивимося, як вони це доведуть ЦВК. Якщо обидва штаби звернуться з такою зміною постанови, я не певний у цьому, але менше з тим спробують. У мене поки що були перемовини тільки зі штабом Зеленського, які приїхали сьогодні до нас, ми показали їм студію. І вони через нас в той момент звернулися до штабу опонента з тим, що пора виходити на перемовини і якось домовлятися, де, що і як", - наголосив Аласанія.

Він зазначив, що "Суспільне" наполягає на проведенні тристоронньої зустрічі, однак поки що зі штабом Порошенко переговори ведуться тільки в телефонному режимі.

Читайте також: Порошенко прийде на дебати 19 квітня на Суспільне

"Саме цього й прагне "Суспільне", саме для того воно існує. Поки що з іншим штабом у мене є телефонні перемовини або переписка у месенджерах. Інша справа, що їх я теж розумію, це все ж таки політика й інформація кожного дня змінюється. Вони постійно підвищують ставки, і де вони зупиняться я не знаю", - підкреслив Аласанія.

Водночас щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський" він запевнив, що у телеканала є всі можливості для того, щоб провести трансляцію, і вартість дебатів у студії буде приблизно такою ж, як і на стадіоні.

"Приблизно така ж, бо там є великий проект, там стосувалося ще й обов’язкової агітації за весь цей період. Ми були зобов’язані агітувати, і це був кошторис. Ми надавали час для агітації всім кандидатам, і воно у складі цього кошторису і є. Дебати там передбачені. Чи постанову треба буде змінювати, не тільки локацію, а ще й перенаправляти гроші", - пояснив Аласанія.

Він також заявив, що не може бути впевнений в тому, де і коли в результаті відбудуться дебати і чи відбудуться вони взагалі.

"У мене є підозра, що до останньої хвилини ніхто не буде знати, хто куди приїде. Вихід тільки один - ми будемо готові і 19 квітня о 19:00 будемо чекати всіх", - запевнив він.

Як повідомляв Укрінформ, шоумен, кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський каже, що прийде на дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня, а не 14 квітня, як його запросив Президент Петро Порошенко.

7 квітня Президент Петро Порошенко запросив Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 14 квітня.

Раніше голова НСТУ Зураб Аласанія заявив, що дебати кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський" і теледебати в ефірі Суспільного мовника відбуватимуться окремо одне від одного. За словами Аласанії, теледебати 19 квітня обов'язково відбудуться на Суспільному.

7 квітня Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів Президента України. На чергових виборах Президента України до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-