Підсумки першого туру підбили у рекордний термін - ЦВК

Підсумки першого туру підбили у рекордний термін - ЦВК

Укрінформ
Встановлення результатів першого туру виборів Президента України було проведено якісно і оперативно.
Про це повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпачук у Facebook.

"Показовим є і те, що результати виборів співпали з соціологічними дослідженнями, екзит-полами телеканалів і штабів кандидатів, паралельними підрахунками спостерігачів від громадських організацій. За це хочеться подякувати членам всіх комісій і працівникам секретаріату ЦВК, які весь цей період відповідально виконували свою роботу і зробили все, щоб встановлення результатів було проведено якісно і оперативно", - зазначила вона.

За її словами, підсумки першого туру виборів президента цього року були підбиті протягом 7 днів.

Читайте також: ЦВК затвердила форму і текст бюлетеня до другого туру

"Сьогодні ми завершили один з найважливіших етапів виборчого процесу виборів Президента України. Перед нами стояло гранично відповідальне і важливе завдання – зафіксувати результати народного волевиявлення у день чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року. І ми це зробили. При чому в рекордно короткий термін – за сім днів цього не робили ніколи", - зауважила Сліпачук.

Вона додала, що тепер на ЦВК чекає робота з організації та підготовки повторного голосування 21 квітня.

"І важливо, щоб у цей незначний проміжок часу всі мобілізувалися. Щоб Центральна виборча комісія швидко і злагоджено провела підготовку, щоб кандидати вчасно і виважено подали кандидатури в окружні і дільничні комісії, щоб Національна поліція і спостерігачі знову показали свою професійність. Працюємо далі тільки так", - наголосила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-