ЦВК затвердила форму і текст бюлетеня до другого туру

ЦВК затвердила форму і текст бюлетеня до другого туру

Укрінформ
Центральна виборча комісія затвердила форму і текст виборчого бюлетеня до другого туру президентських виборів.

Про це повідомляє сайт ЦВК.

"Комісія затвердила текст виборчого бюлетеня для повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що текст виборчого бюлетеня для повторного голосування друкується лише з одного боку державною мовою на одному аркуші розміром 200 х 150 мм блакитно-сірого кольору з двотоновим водяним знаком та захисними волокнами з використанням захисних графічних антисканерних елементів, виконаних із застосуванням захисних фарб, що мають флуоресценцію під дією ультрафіолетового опромінювання, та елемента, який втрачає забарвлення внаслідок термовпливу, а також із виконанням номера виборчої дільниці високим друком із застосуванням захисної фарби, що проявляється на звороті виборчого бюлетеня.

Також ЦВК постановила, що виборчі бюлетені виготовлятимуться для кожної звичайної та закордонної виборчої дільниці у кількості, що на 0,5 відсотка перевищує кількість виборців, які за своєю виборчою адресою належать до відповідної виборчої дільниці за даними Державного реєстру виборців станом на 6 квітня 2019 року, з можливим відхиленням зазначеної кількості з урахуванням кратності розміщення виборчих бюлетенів у межах поліграфічного листа під час їх виготовлення.

Комісія затвердила Календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Читайте також: ЦВК оголосила про другий тур виборів

Окрім того, ЦВК внесла зміни до єдиних кошторисів видатків ОВК з виборів Президента України 6 територіальних виборчих округів.

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-