CNN назвав президентську кампанію в Україні

CNN назвав президентську кампанію в Україні "сенсаційною" та "сюрреалістичною"

Укрінформ
Розвиток подій у другому турі президентських перегонів в Україні наповнився "сюрреалізмом" після того, як кандидат Володимир Зеленський почав висувати несподівані вимоги чинному президенту, а той прийняв цей виклик.

Так описує ситуацію в Україні американський центральний телеканал CNN.

"Сенсаційна президентська виборча кампанія в Україні у п'ятницю зробила черговий сюрреалістичний оборот, коли чинний президент і його суперник-комедіант Володимир Зеленський провели аналізи крові на камери перед дебатами", - зазначає телеканал.

Тест на наркотики та алкоголь був однією з умов Зеленського Петру Порошенку, і чинний президент, який перебуває на цій посаді з 2014 року, погодився на ці умови. 

Це перетворило перегони між двома кандидатами на медіа-спектакль, який має продовжитися дебатами на 70-тисячному стадіоні в Києві, де виступали Мадонна, Шакіра та Red Hot Chili Peppers.

Читайте також: Вартість дебатів на "Олімпійському" ніхто не розраховував — Аласанія

CNN зазначає, що другий тур і дебати кандидатів мають величезний інтерес всередині України, де комік, який зіграв у телесеріалі президента, несподівано отримав велику популярність серед мас на виборах. 

"Сюрреалістичні перегони настають в серйозний час для України, яка провела п'ять років у гібридній війні з Росією", - зауважується в повідомленні.

У цьому зв'язку американський телеканал також інформує, що канцлер Німеччини Ангела Меркель зустрінеться з Порошенком наступного тижня для обговорення нинішньої ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-