Вартість дебатів на

Вартість дебатів на "Олімпійському" ніхто не розраховував — Аласанія

Укрінформ
Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявляє, що нині жодних розрахунків вартості проведення ймовірних дебатів в НСК "Олімпійський" між кандидатами на посаду Президента Петром Порошенком і Володимиром Зеленським немає.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту Укрінформу з приводу появи у ЗМІ інформації про те, що нібито попередня вартість проведення таких дебатів оцінюється в 1 млн доларів.

"Немає ніяких сум. Про що ви? Ми взагалі не говоримо про НСК "Олімпійський". Нехай там самі штаби собі розбираються", - заявив Аласанія.

Читайте також: Вибори мають бути схожі на “Що? Де? Коли?”, а не на КВК — штаб Порошенка

Як повідомлялося, Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський".

Після цього державне підприємство НСК "Олімпійський" повідомило, що не отримувало офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами у Президенти України.

Пізніше Порошенко відповів на виклик Зеленського. Чинний глава держави наголосив, що дебати - це не шоу, а серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Порошенко нагадав, що згідно з законом "Про вибори Президента", дебати можуть проходити на базі Суспільного мовника з трансляцією на всіх телеканалах, однак погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Голова НСТУ в свою чергу 4 квітня заявив, що дебати на "Суспільному" і на "Олімпійському" пройдуть незалежно одне від одного. При цьому виборчі штаби мають зі своїх фондів заплатити кожному телеканалу, який транслюватиме дебати кандидатів на НСК "Олімпійський".

У ЗМІ ж 5 квітня з'явилась інформація, що начебто Аласанія їм озвучив попередню суму проведення дебатів на "Олімпійському" у розмірі 1 млн доларів.

ЦВК вже опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, які відбулися 31 березня. Згідно з цими даними, Зеленський набирає 30,24%, Порошенко - 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-