У Зеленського запевняють, що він не боїться дебатів

У Зеленського запевняють, що він не боїться дебатів

Укрінформ
Радник кандидата в Президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка сказав, що шоумен не боїться дебатів і хоче дати відповіді на запитання людей.

Про це Рябошапка сказав в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі “1+1” ввечері в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Він хоче почути людей, що їм болить найбільше, і дати відповіді, власне, на ці запитання. І підтвердити ще в черговий раз, що він не боїться цих дебатів", - зазначив радник Зеленського.

Він розповів, що "Володимиру немає про що говорити з Петром Олексійовичем", але Зеленський реагує на суспільний запит і вимоги людей.

Як повідомлялося, Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський".

Після цього державне підприємство НСК "Олімпійський" повідомило, що не отримувало ніяких офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти України.

Читайте також: Порошенко сподівається, що Зеленський все ж візьме участь у дебатах на "Олімпійському"

Пізніше Порошенко відповів на виклик Зеленського. Чинний глава держави наголосив, що дебати - це не шоу, а серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Порошенко нагадав, що згідно з Законом "Про вибори Президента", дебати можуть проходити на базі Суспільного мовника з трансляцією на всіх телеканалах, однак погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

ЦВК вже опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, які відбулися 31 березня. Згідно з цими даними, Зеленський набирає 30,24%, Порошенко - 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-