“Олімпійський” ще не отримував звернень щодо проведення дебатів

“Олімпійський” ще не отримував звернень щодо проведення дебатів

Укрінформ
До НСК “Олімпійський” ще не надходило жодного офіційного звернення щодо проведення дебатів на стадіоні.

Про це повідомив заступник генерального директора НСК “Олімпійський” Віктор Анісімов на брифінгу в п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Щодо запитів. По-перше, до сьогодні ми не отримали жодного офіційного звернення щодо проведення дебатів на НСК “Олімпійський”. Ні від Центральної виборчої комісії, ні від Суспільного телебачення як організатора дебатів по законодавству запитів не надходило”, - розповів Анісімов.

Він також зазначив, що наразі неможливо визначити вартість проведення дебатів на стадіоні, бо є багато складових, які визначають кінцеву вартість.

“Вартість визначити неможливо, тому що на наразі немає технічного завдання, що потрібно для того, щоб належним чином провести дебати. Але разом з тим, НСК “Олімпійський” має всі технічні можливості для того, щоб провести дебати, якщо буде прийнято рішення на вищому рівні”, - зазначив Анісімов.

Він додав, що коли надійде заявка з технічним завданням, буде зустріч з представниками ЦВК, Суспільного і штабів кандидатів у Президенти України для того, щоб визначити технічні умови і вимоги до проведення дебатів.

“Виходячи з цього будуть прийняті рішення щодо технічної підтримки, щодо охорони, забезпечення безпеки на НСК “Олімпійському” насамперед. Важливе питання, це буде з глядачами чи ні”, - сказав заступник гендиректора НСК “Олімпійський”.

Анісімов також запевнив, що представники НСК залишаються аполітичними.

“Ми - державне комерційне підприємство. І якщо звертається будь-хто до НСК “Олімпійського” з проханням забезпечити проведення будь-якого заходу, ми завжди раді, але на комерційній основі”, - зауважив Анісімов.

Він зазначив, що заявка на проведення дебатів має надійти бажано до 17 квітня, щоб працівники мали хоча б два дні на підготовку.

За словами Анісімова, питання безпеки узгоджується з Державною службою охорони.

Як повідомлялося, художній керівник “Кварталу 95” Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Він також наполягав, що кандидати обов’язково мають пройти медичну експертизу "і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".

Чинний Президент Петро Порошенко закликав шоумена Володимира Зеленського у межах підготовки до дебатів пройти у п’ятницю, 5 квітня, медичну експертизу в медпункті стадіону "Олімпійський".

Читайте також: Порошенко готовий оплатити половину оренди "Олімпійського" — штаб

Шоумен Володимир Зеленський зранку 5 квітня здав аналізи у клініці "Євролаб" у Солом'янському районі столиці.

Водночас Порошенко здав аналізи в медпункті стадіону "Олімпійський".

ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що відбулися 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-