ЦВК вже прийняла 165 протоколів з

ЦВК вже прийняла 165 протоколів з "мокрими" печатками

Укрінформ
Центральна виборча комісія отримала оригінали протоколів про результати голосування на чергових виборах Президента України 31 березня ще від окружних виборчих комісій 54 територіальних виборчих округів.

Про це повідомляється у прес-релізі ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

“Для розгляду та подальшого опрацювання було прийнято протоколи про підсумки голосування окружних виборчих комісій 54 територіальних виборчих округів”, - ідеться в повідомленні.

Також ЦВК прийняла протокол з поміткою "Уточнений" окружної виборчої комісії ТВО № 149.

Таким чином, станом на 14:45 4 квітня Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування окружних виборчих комісій 165 територіальних виборчих округів.

Усього було утворено 199 округів без врахування закордонного виборчого округу. Функцію ОВК у закордонному окрузі виконує Центрвиборчком.

Читайте також: ЦВК порахувала 100% протоколів: Зеленський та Порошенко виходять у другий тур

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів Президента. У бюлетені для голосування були прізвища 39 кандидатів. За даними ЦВК, явка становила 63,48%.

Для проведення виборів було утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також понад 29,9 тис. дільничних виборчих комісій, серед яких - 79 спеціальних виборчих дільниць для голосування військовослужбовців на території військових частин (формувань) на Донбасі та одна - на Львівщині. За кордоном працювала 101 виборча дільниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-