У Зе-команді прокоментували

У Зе-команді прокоментували "російські права" на ролик про дебати

Укрінформ
У команді кандидата на пост президента Володимира Зеленського назвали спробою дискредитації інформацію про нібито надання російській компанії прав на захист авторського контенту, використаного у ролику Зеленського про дебати.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Зеленського.

"Ми вважаємо цю інформацію – черговою безпорадною і нудною спробою дискредитації. Лише і тільки Зе! Команда є правомочним власником всього аудіовізуального контенту, який використовується у відеороликах та інших відео та аудіо продуктах, які вироблені та транслюються в рамках виборчої кампанії Володимира Зеленського", - ідеться в повідомленні.

У прес-службі додали, що тільки Зе! Команда може приймати рішення щодо надання дозволів та порядку використання цих продуктів третіми особами, і тому будь-які претензії від інших компаній до користувачів інтернету або ЗМІ є безпідставними та неправомочними.

"У разі надходження таких претензій ми радимо не звертати на них уваги або оскаржувати їх у встановлений тим чи іншим інтернет-ресурсом або ЗМІ спосіб", - зазначають у прес-службі.

Читайте також: На “Олімпійському” будуть не теледебати, а передвиборча агітація — ЦВК

Як повідомлялося, раніше перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко у Facebook опублікувала інформацію про те, що російська фірма Kedoo Entertainment Russia має корпоративні права на відеоролик кандидата в президенти Володимира Зеленського про дебати. Пізніше Геращенко заявила, що ця інформація є фейком і видалила свій попередній пост про це.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером першого туру виборів із результатом 30,24%, 3 квітня покликав Петра Порошенка, який набрав 15,95%, на дебати перед другим туром. Зеленський заявив, що дебати мають відбутися на стадіоні НСК "Олімпійський" у присутності всіх охочих журналістів і каналів.

У зверненні у відповідь чинний глава держави нагадав, що згідно з законом про вибори президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, але погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Як встановлює стаття 62 Закону про вибори президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі тривалістю не менше 60 хвилин.

Теледебати транслюються на Першому Національному каналі Національної телекомпанії України та Першому каналі Національної радіокомпанії України, а також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення. Кандидати на посаду президента України беруть участь у теледебатах особисто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-