Під час виборів у зоні ООС тиску на військових не було - ЦВК

Під час виборів у зоні ООС тиску на військових не було - ЦВК

Укрінформ
Результати голосування військовослужбовців на спеціальних виборчих дільницях у зоні проведення Операції Об'єднаних сил свідчать, що інформація про адміністративний ресурс і тиск на них є безпідставними.

Про це заявив заступник голови Центральної виборчої комісії Євгеній Радченко під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нічого екстраординарного на цих дільницях немає, є два безумовних лідери на цих дільницях так само, як і на всій Україні, тому розповіді про адмінресурс, можливий тиск на військовослужбовців, як бачимо, безпідставні", - прокоментував він голосування військовослужбовців в зоні ООС.

Радченко також зазначив, що підрахунки голосів на вказаних спецдільницях уже завершилися й в "абсолютній більшості випадків" передані.

За його словами, конкретні результати голосування на цих дільницях уже опубліковано на сайті ЦВК.

Як повідомлялося, в Україні 31 березня відбулося голосування на чергових виборах Президента. У бюлетені для голосування були прізвища 39 кандидатів.

Читайте також: Паралельний підрахунок ОПОРИ: Зеленський - 30,1%, Порошенко - 15,7%

Для проведення виборів було утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також понад 29,9 тисяч дільничних виборчих комісій, серед яких 79 спеціальних виборчих дільниць для голосування військовослужбовців на території військових частин (формувань) на Донбасі та одна - на Львівщині. За кордоном працювала 101 виборча дільниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-