Тимошенко веде паралельний підрахунок голосів

Тимошенко веде паралельний підрахунок голосів

Укрінформ
За поточними даними паралельного підрахунку голосів, який здійснює виборчий штаб Юлії Тимошенко, до другого туру президентських виборів виходять лідерка "Батьківщини" та Володимир Зеленський.

Про це поінформував заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Соболєв під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на цю хвилину (00:05 - ред.) збір протоколів досить суттєво уповільнився, як тільки дані почали з'являтися на сайті ЦВК. Але на відміну від 1,5% опрацьованих на цю хвилину у ЦВК, у нас оброблено вже 63,51% голосів. І в результаті цього ми маємо такі дані: Зеленський - 28,1%, Тимошенко - 16,1%, Порошенко - 15,2%", - сказав Соболєв.

Читайте також: В Україні 8 виборчих дільниць відкрилися невчасно через зіпсовані бюлетені

Як повідомлялося, в Україні 31 березня відбулося голосування на чергових виборах Президента. У бюлетені для голосування були прізвища 39 кандидатів.

За даними Національного екзит-полу, найбільше голосів виборців здобуває шоумен Володимир Зеленський – 30,6%, друге місце посідає чинний Президент Петро Порошенко з 17,8% голосів виборців, на третьому місці лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко з 14,2% голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-