Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Попереду другий тур і важкий бій за Україну

Попереду другий тур і важкий бій за Україну

Блоги
Укрінформ
Чекаємо офіційних результатів від ЦВК

Перше і головне. В Україні Є демократія. І це серйозне і сильне досягнення 5 років президенства Порошенка, яке мають визнати навіть його опоненти.

Друге, очевидне. В Україні є свобода слова і відсутня відповідальність медіа, на жаль. 

Третє, найважливіше. Я хочу ЩИРО подякувати кожному українцю, який 31 березня пішов на вибори. Ви Громадяни, а не населення. Так, в нас можуть бути різні погляди і ідеологія, але дуже важливо , що нас об‘єднує одне - ми цінуємо свій голос і прагнемо самі вирішувати долю України, а не перекладати на інших. 

Четверте. Принципове. Я міцно тисну руку і ДЯКУЮ кожному , хто підтримав сьогодні Президента Порошенка. Хто проголосував за сильного Верховного Головнокомандуючого , високопрофесійного дипломата, за курс на ЄС і НАТО, хто підтримав курс реформі . Хто , окрім іноді справедливої, а іноді брехливої і огульноі критики, - бачив реальні справи і реальну боротьбу за Країну. 

П’яте. Я хочу висловити абсолютно ЩИРУ повагу всім виборцям , які підтримували свого кандидата від демократичного проукраїнського табору, які не пройшли до другого туру. Ви демонстрували позицію і відстоювали своїх кандидатів, це заслуговує на повагу. 

Шосте - попереду важкий бій за Україну! Ці три тижні багатьом прийдеться визначитися , в тому числі публічно. Політичний шпагат - не найкраща поза в ці три тижні, які потребуватимуть публічного визначення. Я вірю, що ми знайдемо сили об’єднатися і підтримати Україну. Щоб не дати жодного шансу сценарію Малоросія.

Я пишаюся нашою командою Президента Порошенка, якого підтримали творча інтелігенція, інтелектуали , наукова еліта, військові, звільнені заручники , Меджліс і кримські татари, патріоти. Зараз час - розширити команду і наші двері відкриті для кожного, хто усвідомлює загрозу реваншу і готовий стати поряд, щоб його зупинити. 

Чекаємо офіційних результатів від ЦВК. Й особливе прохання до всіх - прийняти результати голосування українців і не кидати країну в хаос і силове протистояння. Це теж великий урок демократії - вміти визнавати результати і шанувати вибір громадян. Як би ми до нього не ставилися. 

Всім - дякую , що були сьогодні на виборчих дільницях. Працюємо ДАЛІ. Україна переможе!

Ірина Геращенко
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-