Бекешкіна назвала всі цьогорічні екзит-поли успішними

Бекешкіна назвала всі цьогорічні екзит-поли успішними

Фото
Укрінформ
Чотири екзит-поли на виборах Президента України 31 березня пройшли успішно.

Про це сказала директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна під час прес-конференції в Укрінформі.

Прес-конференція на тему: "Національний екзит-пол`2019 у день виборів" в Укрінформі / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

"Мене дуже радує, що дані чотирьох екзит-полів дуже схожі, порядок кандидатів там один і той же, відмінності в межах одного кандидата максимум 2%. При цьому хочу підкреслити, що фінансування зовсім різне, але результати практично ідентичні. Очевидно, що не можна порівнювати наше фінансування міжнародними донорами і фінансування телеканалів “112” і Newsone. Тобто, можна сказати, що чотири екзит-поли, які відбулися в Україні, пройшли дуже успішно", - сказала Бекешкіна.

Читайте також: Зеленський сказав, що спитає у Путіна у разі зустрічі

Як повідомлялося, в Україні 31 березня відбулося голосування на чергових виборах Президента.

За даними національного екзит-полу, який проводив проводили фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, Київський міжнародний інститут соціології та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, найбільше голосів виборців отримує шоумен Володимир Зеленський – 30,6% голосів, чинний глава держави Петро Порошенко - 17,8% і лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко - 14,2%.

Екзит-поли також проводили телеканал "1+1", телеканали "112 Україна" та Newsone, компанія SOCIS.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-