Поки не зберемо останній протокол, нічого оскаржувати не будемо — Тимошенко

Поки не зберемо останній протокол, нічого оскаржувати не будемо — Тимошенко

Укрінформ
Кандидат у Президенти Юлія Тимошенко заявила, що її команда не оскаржуватиме дані першого туру виборів, допоки Центрвиборчком не оголосить офіційні дані.

Про це вона заявила на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поки не зберемо останній протокол, безумовно, ми нічого оскаржувати не будемо. Якщо у нас у руках будуть всі оригінали протоколів із дільничних виборчих комісій і окружних виборчих комісій, а вони у нас будуть. І якщо це буде розходитися з тими даними, які оголосить ЦВК, тільки тоді ми будемо оскаржувати результати", - сказала Тимошенко.

Раніше Лідер ВО "Батьківщина" назвала дані екзит-полів "продажною соціологією".

Як повідомляв Укрінформ, згідно з даними чотирьох оприлюднених у неділю екзит-полів, Тимошенко посідає третє місце на виборах Президента.

Читайте також: Тимошенко назвала дані екзит-полів "продажною соціологією"

Так, за результатами Національного екзит-полу на виборах Президента України станом на 18:00 лідирують шоумен Володимир Зеленський - 30,4% голосів, чинний глава держави Петро Порошенко - 17,8% і лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко - 14,2%.

За результатами екзит-полу телеканалу "1+1" лідирують Зеленський - 30,1% голосів, Порошенко – 18,5% і Тимошенко – 14,0%.

За результатами спільного екзит-полу телеканалів "112 Україна" та Newsone станом на 18:00 на виборах Президента лідирують Зеленський - 30,7% голосів, Порошенко - 18,6% і Тимошенко - 13,9%.

Згідно з даними екзит-полу компанії SOCIS станом на 19:00, у Зеленського - 29,25%, у Порошенка - 19,19%, у Тимошенко - 13,75%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-