Тимошенко назвала дані екзит-полів

Тимошенко назвала дані екзит-полів "продажною соціологією"

Укрінформ
Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко назвала дані екзит-полів "продажною соціологією".

Про це політик заявила на брифінгу у неділю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Екзит-поли - це така сама соціологія, якою маніпулювали в останні місяці. Екзит-поли - це така сама продажна соціологія. Не звертайте на них увагу. Ми розраховуємо на те, що після підбиття реальних результатів виборів, зібрання оригінальних протоколів ми будемо боротися з Володимиром Зеленським у другому турі", - сказала Тимошенко.

Водночас вона повідомила, що команда "Батьківщини" проводить паралельний підрахунок голосів, результати якого будуть оголошені у штабі з 24:00.

Окрім того, у штабі Тимошенко розраховують упродовж понеділка зібрати оригінальні протоколи з мокрими печатками та оригінальними підписами і оприлюднити їх.

Читайте також: У Тимошенко оприлюднили свої підрахунки голосів

"Я також думаю, що в нас достатньо спостерігачів на дільницях і в окружних виборчих комісіях, для того, щоб захистити результат виборів. Саме тому я просила би зараз суспільство не сприймати соціологію, яка називається екзит-полом як істину в останній інстанції. Це абсолютно маніпулятивна, нечесна річ", - додала вона.

Водночас вона закликала членів своєї команди по всій Україні, прихильників і соратників "Батьківщини" "зараз підійти на виборчі дільниці та захищати результат до останнього".

Як повідомляв Укрінформ, згідно з даними чотирьох оприлюднених у неділю екзит-полів, Тимошенко посідає третє місце на виборах Президента.

Так, за результатами Національного екзит-полу на виборах Президента України станом на 18:00 лідирують шоумен Володимир Зеленський - 30,4% голосів, чинний глава держави Петро Порошенко - 17,8% і лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко - 14,2%.

За результатами екзит-полу телеканалу "1+1" лідирують Зеленський - 30,1% голосів, Порошенко – 18,5% і Тимошенко – 14,0%.

За результатами спільного екзит-полу телеканалів "112 Україна" та Newsone станом на 18:00 на виборах Президента лідирують Зеленський - 30,7% голосів, Порошенко - 18,6% і Тимошенко - 13,9%.

Згідно з даними екзит-полу компанії SOCIS станом на 19:00, у Зеленського - 29,25%, у Порошенка - 19,19%, у Тимошенко - 13,75%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-