Гриценко заявив про намір іти на парламентські вибори

Гриценко заявив про намір іти на парламентські вибори

Укрінформ
Кандидат у президенти Анатолій Гриценко планує йти на парламентські вибори-2019. З форматом участі планує визначитися найближчим часом.

Про це він заявив під час прес-конференції за результатами виборів президента, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми найближчим часом визначимося щодо формату участі у парламентських виборах - чи буде це одна політична сила, чи буде кілька, але у парламенті ми точно братимемо участь у формуванні коаліції. Побачимо, який буде формат, яке буде виборче законодавство. Але ми точно будемо брати участь у парламентських виборах, ми точно знайдемо той формат, який зможе посилити парламентську складову в загальній системі влади", - розповів Гриценко.

Він відзначив, що, "судячи з результатів екзит-полу, люди загалом свій вибір зробили".

"На новообраному голові держави лежатиме величезна відповідальність. Моя особиста думка - я не хочу ще 5 років обману і мародерства. За жодних умов я не підтримаю Петра Порошенка. Я його добре знаю. І я не можу закликати голосувати чи не голосувати за Володимира Зеленського. Я його не знаю. Я не агітатор на цих виборах", - наголосив Гриценко.

Читайте також: Гриценко на посаді глави Міноборони списав і продав 919 танків – комісія Ради

Він також прокоментував низьку явку на виборах у Західній Україні.

"Чому не прийшли у Західній Україні? Я можу тільки здогадуватися. Можливо, причина в тому, що виїхали за кордон", - зазначив Гриценко і додав, що Західна Україна загалом голосує пізніше, оскільки у неділю приділяє час церкві.

"Результат може ще покращитися", - додав Гриценко.

Як повідомляв Укрінформ, відповідно до даних Національного екзит-полу, за Анатолія Гриценка проголосували 7,1% опитаних виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-