У штабі Тимошенко стверджують, що вона на другому місці

У штабі Тимошенко стверджують, що вона на другому місці

Укрінформ
У виборчому штабі кандидата у президенти Юлії Тимошенко оприлюднили результати опитувань на дільницях, за якими 27% отримав Володимир Зеленський, 20,9% - Юлія Тимошенко і 17,5% - Петро Порошенко.

Про це заявив заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Соболєв під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щойно наш штаб завершив обробку майже 18 тисяч даних із майже 18 тисяч виборчих дільниць по всій Україні. І ми хотіли б оголосити ці дані. Згідно з цими даними, 27% - Володимир Зеленський, 20,9% - Юлія Тимошенко і 17,5% - Петро Порошенко. Із майже 18 тисяч виборчих дільниць, на жаль, ми не змогли репрезентативно представити саме віддалені сільські виборчі дільниці. Тому виходячи із усіх попередніх даних, ми вважаємо, що це дає підстави як мінімум від 2 до 3%, це можна перевірити по всіх попередніх даних, приріст нашому кандидату Юлії Тимошенко. Відбулася подія, яку ми власне прогнозували. Ми сподіваємося, що протоколи з мокрими печатками, а це фактично буде остання відповідь на всі запитання, дадуть можливість провести другий тур без будь-якого тиску адміністративного ресурсу, без будь-яких можливостей тиску на виборців, коли два найсильніших кандидати в реальній боротьбі покажуть, хто є переможцем", - сказав Соболєв.

Читайте також: У Зеленського спростовують інформацію про об'єднання з Тимошенко

За його словами, ці дані отримані від представників "Батьківщини" за результатами опитувань на виборчих дільницях і оброблені станом на 19:40.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-