У Дніпрі затримали екс-лідера “Союзу радянських офіцерів” — Нацкорпус

У Дніпрі затримали екс-лідера “Союзу радянських офіцерів” — Нацкорпус

Укрінформ
У Дніпрі за порушення виборчого законодавства поліція затримала екс-голову забороненої організації «Союз радянських офіцерів» Віктора Марченка, який сфотографував свій бюлетень і виклав у Facebook.

Про це повідомляє лідер «Національного корпусу» в Дніпропетровській області Денис Котенко у Facebook.

«Марченко, відомий у Дніпрі комуніст і сєпар, затриманий поліцією за порушення таємниці голосування. Він виклав у свій Facebook фото з бюлетенем за свого проросійського «товарища» Бойка. Зараз розмахує паспортом України в обкладинці «срср». Наші хлопці - поняті. Слідкуємо», - написав Котенко.

Як повідомляв Укрінформ, голову забороненої у Дніпрі окружним адміністративним судом (15 червня 2017 року) організації «Союз радянських офіцерів» Віктора Марченка постановою Центральної виборчої комісії від 19 лютого 2019 року призначили головою окружної виборчої комісії з виборів Президента України №24 в Дніпрі за поданням від кандидата у Президенти Сергія Капліна.

Читайте також: СБУ перевіряє заяви заступника Турчинова про імітацію підриву автобуса Білецького

У четвер, 21 лютого, активісти праворадикальної організації С14 з Дніпра провели акцію протесту проти призначення прихильника «русского мира» Марченка на посаду голови окружної виборчої комісії №24 у місті Дніпро.

Врешті Марченко під тиском патріотично налаштованих активістів написав заяву з відмовою від посади голови ОВК.

Віктора Марченка у Дніпрі знають як активного прихильника «русского мира». У березні 2014 року він організував підняття російського прапора біля будівлі міськради Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-