У Київському СІЗО немає списків і бюлетенів — Денісова

У Київському СІЗО немає списків і бюлетенів — Денісова

Відео
Укрінформ
Уповноважений ВР з прав людини Людмила Денісова разом зі своїми представниками відвідала Київське СІЗО для здійснення моніторингу дотримання виборчих прав громадян, які там утримуються, та зафіксувала, що вибори там вчасно не розпочалися.

Відповідне відео вона виклала у Facebook.

“Нам повідомили, що вся комісія присутня на об'єкті, ми прийшли сюди, а їх на об'єкті немає. Вибори мали розпочатися о 8 год, вони не почалися. Членів комісії немає, списків немає, бюлетенів немає”, - сказала Денісова.

Вона також поінформувала, що представник Уповноваженого з дотримання прав дитини та сім'ї Аксана Філіпішина спільно з представниками громадськості провели моніторинг дотримання виборчих прав у територіальному медичному об’єднанні «Психіатрія» у м.Києві. Виборча дільниця в установі відкрилася вчасно.

Представник Уповноваженого з дотримання прав жителів Автономної Республіки Крим та м.Севастополя Ісмаїл Халіков спільно з громадськими моніторами провели моніторинг дотримання виборчих прав у ДУ "Херсонський слідчий ізолятор". В установі спеціальна дільниця відкрилася вчасно.

Читайте також: У КВУ повідомили про найпоширеніші порушення на виборах

Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у південних областях Олександр Остапенко спільно з представниками громадськості провели моніторинг дотримання виборчих прав у пенітенціарних установах Одещини. Зокрема, вони відвідали Одеське СІЗО, Чорноморську виправну колонію, Одеську виправну колонію та Південну виправну колонію. Виборчі дільниці у цих установах розпочали роботу вчасно. Організація виборчого процесу відбувається згідно з законодавством.

Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у західних областях Світлана Семчишин разом з громадськими моніторами перевірила дотримуються виборчі права громадян у Львівській установі виконання покарань №19. Моніторинговою групою було зафіксовано, що дільниці були відкриті своєчасно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-