Президент просить українців 31 березня сказати Путіну

Президент просить українців 31 березня сказати Путіну "ні"

Укрінформ
Президент Петро Порошенко закликає українських громадян до відповідального голосування у день вибору лідера держави на наступні п’ять років.

Про це він сказав у Львові, повідомляє прес-служба глави держави.

«Українці мають проголосувати так, як Кремлю найменше хотілося б», - заявив Порошенко.

Глава держави закликав українців бути пильними та відповідальними і не дозволити підірвати нашу єдність. «Бо на кону стоїть Україна - майбутнє нашої нації, майбутнє нашого народу. І ми нікому і ніколи не дозволимо зірвати наші вибори», - закликав Президент.

«В день виборів лінія фронту не лише на сході. Лінія боротьби з агресором проходить через кожну виборчу дільницю. І взявши до рук бюлетень, в мене прохання, скажіть «ні» Путіну, скажіть «ні» таким, як вони. Скажіть і ставте «галочку» за суверенну, європейську, незалежну державу Україна. За сильну економіку і за нашу унікальну національну ідентичність», - наголосив глава держави і нагадав, що це голосування відбувається і завдяки тому, що Україну захищають наші військові. Він звернув увагу, що українські воїни продемонстрували готовність захистити волевиявлення, закликавши: «Голосуйте, ми прикриємо!».

«31 березня або ми підтвердимо наш рух до Європи, або затягнуть Україну назад за волосся до імперії. Ми різні, але всі ми хочемо кращого майбутнього для нашої держави. Йдеться не про конкретне прізвище. 31 березня ми обираємо не тільки Президента. 31 березня ми обираємо Верховного головнокомандувача. 31 березня ми обираємо майбутнє нашої великої нації. І бути чи не бути Україні - залежить від кожного з нас», - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Порошенко вказав на “чіткий меседж Путіну” у програмах кандидатів

Президент висловив впевненість, що у разі підтримки нинішнього курсу протягом найближчих п’яти років в нашій країні будуть завершені всі фундаментальні зміни, започатковані в попередні п’ять років, і Україна наблизиться до членства в ЄС та НАТО.

«Я впевнений, що ми пройдемо точку неповернення в Росію. Але для цього нам з вами потрібно виграти», - сказав він.

Порошенко подякував всім, хто відстоював визначені ним принципи і стратегію майбутнього. «Хочу подякувати мільйонам тих, хто за численними помилками влади (а ми чесно визнаємо, що не помиляється той, хто нічого не робить) бачить головне – нашу чітку державницьку проєвропейську стратегію», - сказав Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-