Мер Франківська у робочий час агітував за Кошулинського - ОПОРА

Мер Франківська у робочий час агітував за Кошулинського - ОПОРА

Відео
Укрінформ
Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у робочий час агітував за кандидата у Президенти Руслана Кошулинського.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у ГМ ОПОРА в Івано-Франківській області.

«28 березня журналіст місцевого ЗМІ Василь Крайник повідомив прес-службу ОПОРИ в Івано-Франківській області про те, що о 16.10 на Вічевому майдані Івано-Франківська міський голова Руслан Марцінків агітує за кандидата у Президенти Руслана Кошулинського. Як з’ясувала ОПОРА, у вказаний час міський голова ймовірно повинен був виконувати свої робочі обов’язки, а не агітувати», - зазначають в ОПОРІ.

Як зазначили в ОПОРІ, на підтвердження своїх слів журналіст надав відеозапис.

В ОПОРІ вважають, що цей випадок може містити ознаки порушення обмеження на агітацію з боку посадових осіб у робочий час, встановленого пунктом 2 частини 1 статті 64 Закону України «Про вибори Президента України», оскільки факт агітації відбувся у робочий час міського голови, який триває до 17:15. Графік роботи Івано-Франківського міського голови Руслана Марцінківа ОПОРІ підтвердили у його приймальні.

Читайте також: Виборча кампанія не дала розгорнути схеми для підкупу - ОПОРА

Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за виборами Президента. З моменту офіційного старту виборчої кампанії до спостереження залучено 204 спостерігачі по всій країні. 31 березня 2019 року та в разі проведення другого туру до них планують залучити ще понад 1 500 спостерігачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-