Члени комісій від лідерки

Члени комісій від лідерки "Батьківщини" планували красти голоси Юрія Тимошенка - ЗМІ

Документ
Укрінформ
Кандидат у президенти України Юрій Тимошенко заявив, що має документи від штабу Юлії Тимошенко, які випадково потрапили до його рук. Зокрема, у них є вказівка для членів виборчих комісій про те, як можна красти голоси на користь Юлії Тимошенко на виборчих дільницях.
Про це повідомляє “Прямий” та публікує отримані з власних джерел документи.

Телеканал додає, що народний депутат України Юрій Тимошенко в ефірі одного з телеканалів заявив: "На цьому документі чітко написано про те, щоб за можливості "крали" мої голоси. Тобто, брати з тієї купки, де бюлетені з голосом за мене, і перекладати до купки за Юлію Тимошенко. Так написано в цьому документі".

Він також нагадав про те, як від його імені на сході України вивісили декілька білбордів, підписаних як "Ю. В. Тимошенко". "Хоча я до цих бордів не маю жодного відношення. Дуже прикро, що коли мене не змогли залякати, а потім купити, то пішли на такі провокації. Дійшло навіть до того, що до мене у команду прийшов засланий козачок", – наголосив він.

Раніше Юрій Луценко повідомляв, що замовником підкупу кандидата в президенти Юрія Тимошенка є ймовірно народний депутат від "Батьківщини" Валерій Дубіль. Також генпрокурор заявляв, що правоохоронці затримали двох осіб, які намагалась вручити 5 мільйонів гривень кандидату в президенти Юрію Тимошенку.

Читайте також: Замість підпису “карлючка": Спілка поляків відхрестилася від “хартії” з Тимошенко

Як повідомлялося, правоохоронці затримали голову однієї з політичних партій безпосередньо під час надання одному з народних депутатів України та кандидату в президенти грошових коштів за відмову останнього від участі у виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-