У Філатова відхрестилися від листівок «за Тимошенко»

У Філатова відхрестилися від листівок «за Тимошенко»

Укрінформ
У Дніпрі поширюють листівки, в яких від імені міського голови Бориса Філатова міститься заклик голосувати за кандидата у президенти Юлію Тимошенко.

Як запевнили кореспондента Укрінформу у прес-службі міської ради Дніпра, ці листівки - провокація.

«Ця друкована продукція не має жодного стосунку до міської ради та безпосередньо до міського голови Дніпра. Мерія відповідає за справи територіальної громади та не пліткує про міфічні здобутки кожного, хто хоче посісти президентське крісло. Крім цього, зверніть увагу, що офіційна інформація, яку може поширювати міськрада від імені мера, публікується виключно державною мовою», - йдеться у відповідній заяві прес-служби, яка є в розпорядженні агентства.

У мерії наголошують, що Філатов не закликав голосувати за будь-кого з кандидатів.

«Останнім часом в муніципалітет Дніпра надходить інформація про поширення агітаційних листівок незрозумілого походження. Написані нібито від імені міського голови, вони містять ряд маніпулятивних меседжів. Зокрема, з обіцянками знизити комунальні тарифи в разі перемоги одного з кандидатів», - пояснюють у міськраді.

Читайте також: Хакери РФ розсилали фейкові листи від Авакова з "правилами поведінки на виборах"

У Дніпровській міській організації партії «Батьківщина» заперечують свою причетність до появи в Дніпрі таких листівок.

У коментарі журналістам керівник міської організації «Батьківщини» Мгер Куюмчян назвав їх провокацією. «Ми вважаємо, що це провокація, мета якої - зіштовхнути лобами нашого лідера з прихильниками інших політичних сил», - зазначив Куюмчян.

Він додав, що міська організація «Батьківщини» не звертатиметься до правоохоронних органів за цим фактом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-