Для спостереження за виборами за кордоном зареєструвалися 153 спостерігачі – МЗС

Для спостереження за виборами за кордоном зареєструвалися 153 спостерігачі – МЗС

Укрінформ
Для спостереження за виборами на закордонних виборчих дільницях наразі зареєструвалися 153 спостерігачі – 32 від громадських організацій і 121 від кандидатів у президенти.

Про це на брифінгу в середу заявив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наразі зареєстровано 153 спостерігачі (для спостереження за виборчим процесом на закордонних виборчих дільницях. – ред). Це спостерігачі від громадських організацій і кандидатів у президенти України», - сказав Погорельцев.

Він поінформував, що від ГО «Електронна демократія» - 1 особа, від громадянської мережі «Опора» - 13 осіб, «Передові правові ініціативи» - 18 осіб.

Від кандидатів у президенти зареєстровано 121 спостерігач, зокрема, від Анатолія Гриценка – 14 осіб, від Олега Ляшка – 1, від Володимира Зеленського – 51 особа, Руслана Кошулинського - 28, Юлії Тимошенко – 25 і Олександра Шевченка – 2 особи.

Читайте також: За добу в Україну приїхали понад 560 спостерігачів

Погорельцев запевнив, що спостерігачам буде надано максимальне сприяння у цьому.

«Спостерігач має показати документ, що посвідчує особу, і він буде допущений до будь-якої виборчої дільниці закордонного виборчого округу», - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-