Порошенко закликав українців відповідально підходити до свого вибору

Порошенко закликав українців відповідально підходити до свого вибору

Укрінформ
Президент Петро Порошенко закликав українських громадян дуже відповідально підходити до вибору майбутнього для держави і своїх дітей.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я ще раз хочу наголосити, наскільки відповідальний той хрест, який несе зараз українська нація і який несе зараз український президент. Я хочу всім нагадати про ту ціну, яку українці, і не лише це покоління, заплатили за те, щоб ми займалися процесом державотворення. І я прошу, благаю: дуже відповідально підходьте до цього унікального і вкрай важливого вибору, вибору майбутнього для своєї держави, вибору майбутнього для своїх дітей", - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Глава держави каже, що у Путіна є план щодо зриву виборів в Україні

Він додав, що наразі є всі можливості "виграти цю битву", нагадавши, що "Україна вже має сильну армію, унікальні можливості в економіці, унікальні міжнародні договори, підтримку світу".

Президент також висловив переконання, що Україні вдасться звільнити Крим та Донбас і "рішуче увійти до складу ЄС та НАТО".

Читайте також: Порошенко пояснив, чому судитиметься із телеканалом "1+1"

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду Глави держави - усього було зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-