Вибори в Україні пройдуть чесно, а їх результати будуть захищені - Президент

Вибори в Україні пройдуть чесно, а їх результати будуть захищені - Президент

Укрінформ
Президент Петро Порошенко переконаний, що на виборах українці продемонструють відповідальне голосування, запевнивши, що самі вибори пройдуть чесно а їх результати будуть захищеними.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я твердо переконаний, що сьогодні країна продемонструє відповідальне голосування, що результати волевиявлення громадян будуть захищені, вибори будуть вільними, прозорими, чесними і це дасть нам можливість продовжувати рух вперед і пройти точку неповернення  від Радянського Союзу, від Російської імперії, точку неповернення в нашому русі повернення України у велику родину європейських народів", - підкреслив Порошенко.

Читайте також: У Кремля є план зриву президентських виборів в Україні — Порошенко

Водночас він висловив сподівання, що як на президентських, так і на парламентських виборах пануватимуть проєвропейські настрої.

"Це буде найкращою відповіддю для тих, хто коливається, хто хоче назад тягнути нас в Росію, тягнути нас у минуле", - зазначив Президент.

Читайте також: Армія, а не меморандуми є гарантом суверенітету України — Порошенко

Він також назвав вибори Глави держави і Верховної Ради "точкою неповернення", оскільки, за його словами, "формування проєвропейської коаліції у Верховній Раді й обрання проєвропейського Президента, Верховного головнокомандувача, гаранта конституційних прав і свобод громадян дозволить гарантувати прийняття необхідних рішень, продовження необхідних реформ і вже вільне майбутнє для великої української нації".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-