Поліція не знайшла вибухівки у штабі Гриценка

Поліція не знайшла вибухівки у штабі Гриценка

Укрінформ
У Києві поліцейські перевіряли інформацію про замінування офісу кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка, вибухових пристроїв не знайшли.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“Анонімне повідомлення надійшло на спецлінію 102: невідомий розповів, що вчора під час розпиття алкогольних напоїв його знайомий говорив про замінування офісу кандидата на посаду Президента України Анатолія Гриценка. Зловмисник навіть показав йому пакет із пристроєм, схожим на вибухівку. На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група Голосіївського управління та спеціалісти профільних служб”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що проводилася евакуація осіб із приміщення та ретельна перевірка будівлі і прилеглої до неї території. Небезпечних предметів не виявили.

Читайте також: Гриценко заявляє, що його штаб у Києві "замінували"

Вказану інформацію внесено до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Правоохоронці проводять заходи для встановлення чоловіка, який повідомив про замінування, та його товариша, котрий планував скоїти злочин.

Як повідомлялося, кандидат у Президенти України Анатолій Гриценко отримав повідомлення про замінування його штабу в Києві за адресою вул.Антоновича, 23-Б.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-