Центрвиборчком скасував реєстрацію спостерігача від ПА ОБСЄ

Центрвиборчком скасував реєстрацію спостерігача від ПА ОБСЄ

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала ще 66 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав під час чергових виборів Президента України 31 березня.

Про це повідомляється у прес-релізі ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

"Комісія зареєструвала 66 офіційних спостерігачів на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року", - ідеться в повідомленні.

ЦВК, зокрема, зареєструвала 28 офіційних спостерігачів від Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ, чотири – від Громадської спілки "Міжнародне співтовариство з прав людини" та одного – від Парламентської асамблеї ОБСЄ.

Крім того, Центрвиборчком зареєстрував 29 офіційних спостерігачів від Республіки Польща та чотирьох – від Королівства Швеція.

Водночас, розглянувши відповідне звернення, комісія скасувала реєстрацію одного офіційного спостерігача від Парламентської асамблеї ОБСЄ на чергових президентських виборах.

Читайте також: ЦВК відмовила ОБСЄ у реєстрації росіян спостерігачами на виборах

Таким чином, станом на 22 березня ЦВК зареєструвала 1955 офіційних спостерігачів від 15 міжнародних організацій та 16 іноземних держав на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду глави держави - усього було зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-