Зеленський боїться, що ставши політиком, втратить шанувальників

Зеленський боїться, що ставши політиком, втратить шанувальників

Укрінформ
Шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський боїться, що ставши політиком, втратить любов шанувальників його творчості.

Про це він сказав в інтерв'ю закордонним журналістам, відповідаючи на запитання кореспондента німецького журналу Der Spiegel Крістіана Еша, повідомляє Українська правда.

Журналіст запитав Зеленського, як він ставиться до того, що в політиці може розгубити любов шанувальників. Той відповів, що це його болюча тема.

"Окрім моральних моїх принципів, це важливий стоп-кран для мене як для майбутнього президента зробити щось таке, після чого можуть бути не оплески, м'яко кажучи", - заявив Зеленський.

За його словами, рішення піти в президенти для нього "більше ніж обов'язок", бажання заповнити "вакуум в політичному просторі", де народ не довіряє владі.

"Я хочу привести професійних, порядних людей у владу. В принципі, настрій і тембр політичного істеблішменту я б дуже хотів поміняти, наскільки це можливо", - заявив Зеленський.

Крім того, він зазначив, що хоче залишити слід в історії. "Зрозумілої і чесної історії", - уточнив він.

Читайте також: На виборах лідирують Зеленський і Порошенко, Тимошенко – третя

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації кандидатів на посаду глави держави - усього їх було зареєстровано 44. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Згідно з даними соцопитувань, Зеленський є одним із лідерів передвиборчих перегонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-