Аваков каже, що спілкується з усіма кандидатами в президенти

Аваков каже, що спілкується з усіма кандидатами в президенти

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що в робочому порядку спілкується з усіма кандидатами в Президенти України.

Про це він заявив в інтерв'ю "Новому времени".

"У робочому порядку я спілкуюся з усіма кандидатами, зокрема, кожного з них закликаю до чесних виборів, тому що це єдиний шлях до легітимної перемоги, яка буде прийнята суспільством", - сказав Аваков.

Він зазначив, що зустрічався і з Юлією Тимошенко, і з Володимиром Зеленським, і з Анатолієм Гриценком, "і ще щонайменше з десятьма кандидатами, як правило, з їх ініціативи і з питань організації адекватного виборчого процесу".

Також міністр вкотре нагадав, що "як політик я свою позицію оголосив на з'їзді Народного фронту: на цих виборах я не підтримую жодного кандидата".

Читайте також: Аваков поговорив із послом США про недопущення провокацій під час виборів

"Я публічно оголосив свою позицію і позицію МВС ще до початку виборчої кампанії: ми забезпечуємо порядок і безпеку, ми перевіряємо всі звернення про порушення виборчого законодавства і фіксуємо всі порушення. Ми надаємо права і захист всім кандидатам і нікому не віддаємо преференцій. Ми припиняємо правопорушення і займаємося превенцією. Вважаю, моя позиція зрозуміла, а дії поліції адекватні", - уточнив глава МВС.

Одночасно він додав, що "у мене з президентом цілком робочі відносини", а також наголосив, що "відносини правоохоронних органів з виборчої командою Порошенко такі ж, як і з усіма іншими".

Як повідомлялося, чергові вибори президента призначені на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-