ЦВК зареєструвала вже 1890 міжнародних спостерігачів на виборах

ЦВК зареєструвала вже 1890 міжнародних спостерігачів на виборах

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала ще 70 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав під час чергових виборів Президента України 31 березня.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

“Комісія зареєструвала 70 офіційних спостерігачів на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року”, - ідеться в повідомленні.

Зокрема, ЦВК зареєструвала 63 спостерігачів від Сполучених Штатів Америки, трьох – від Турецької Республіки, одного – від Азербайджанської Республіки та трьох – від Українського конгресового комітету Америки.

Таким чином, станом на 21 березня ЦВК зареєструвала 1890 офіційних спостерігачів від 15 міжнародних організацій та 15 іноземних держав на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Читайте також: Вже надрукували 90% бюлетенів на перший тур президентських виборів

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду Глави держави - усього було зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-