Для військових створили 93 виборчі дільниці

Для військових створили 93 виборчі дільниці

Укрінформ
Для військовослужбовців ЗСУ загалом по Україні створено 93 виборчі дільниці для участі у виборах Президента України.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ, відповідаючи на запит Укрінформу.

“Загалом для військовослужбовців Збройних сил України буде створено 93 дільниці, із них 79 — в зоні Операції Об'єднаних сил”, - йдеться в листі.

Зазначається, що одна з дільниць працюватиме в навчальному центрі, одна — в дисциплінарному батальйоні, дві — за кордоном в місцях розташування миротворчих контингентів та 10 дільниць — в медичних закладах Міністерства оборони України.

У Генштабі також поінформували, що за поданням Міністерства оборони та відповідно до статті 20 Закону України «Про вибори Президента України» було утворено 79 спеціальних виборчих дільниць у винятковому випадку на тимчасовій основі на території військових частин (формувань) в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Зокрема, 14 дільниць - у Луганській області, 65 — у Донецькій.

Читайте також: Аваков не бачить ризиків від схеми "мертвих душ" на виборах

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого 2019 року завершила процес реєстрації кандидатів на посаду глави держави - усього було зареєстровано 44 особи. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Станом на 20 березня 2019 року ЦВК зареєструвала 1820 офіційних спостерігачів від 15 міжнародних організацій та 12 іноземних держав на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-