У мітингу на підтримку Порошенка у Києві взяли участь до 40 тисяч осіб

У мітингу на підтримку Порошенка у Києві взяли участь до 40 тисяч осіб

Фото
Укрінформ
За даними поліції у мітингу на Михайлівській площі у Києві на підтримку Петра Порошенка взяли участь близько 25 тисяч осіб, водночас за даними організаторів заходу участь взяли до 40 тисяч.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"За попередніми підрахунками, участь взяли близько 25000 осіб. Службу у центрі Києва несуть 1000 правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом захід відбувся без грубих порушень правопорядку.

Водночас, за даними правоохоронців, до управління поліції доправлено чоловіка, який під час словесної сварки влаштував штовханину і намагався вирвати плакат, із яким активіст прийшов на акцію. На нього буде складено адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, під час поверхової перевірки в одного чоловіка правоохоронці вилучили телескопічну палицю. Його доправили до управління поліції. Розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Мітинг на Михайлівській площі у Києві на підтримку Петра Порошенка / Фото: Прес-служба Президента

Читайте також: Порошенко: Кандидати, які мовчать про НАТО, готові "торгонути" націнтересами

Правоохоронці продовжують нести службу у центральній частині столиці.

Як повідомили Укрінформу організатори заходу, у мітингу на підтримку Президента України Петра Порошенка у Києві взяло участь близько 40 тисяч осіб.

Як повідомляв Укрінформ, кандидат на пост Президента України, чинний глава держави Петро Порошенко разом з дружиною Мариною взяли участь у народній зустрічі з виборцями, що пройшов на Михайлівській площі у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-