Заворушення на зустрічах з виборцями є спробою зірвати вибори - Порошенко

Заворушення на зустрічах з виборцями є спробою зірвати вибори - Порошенко

Укрінформ
Спроби певних сил перетворити зустрічі з виборцями на заворушення є технологією зі зриву виборів в Україні.

Про це кандидат у президенти чинний глава держави Петро Порошенко сказав у неділю на зустрічі з виборцями у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Саме в цьому нас переконують деякі події останніх тижнів, коли кампанію із спілкування з виборцями намагаються перевести у формат вуличних заворушень. Це вже навіть не брудна передвиборча технологія. Це – спроба поставити під загрозу проведення виборів", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що це точно не український сценарій, і він не дасть його втілити в життя.

Читайте також: Україна як ніколи наблизилася до вступу до ЄС та НАТО — Президент

Як повідомляв Укрінформ, 9 березня у Черкасах, де відбулися масові заходи за участю великої кількості громадян, представники Нацкорпусу намагалися заблокувати кортеж Президента Петра Порошенка, що відїжджав, та почали провокувати на бійку пересічних громадян і поліцію. Унаслідок сутичок у Черкасах постраждали 22 поліцейських.

Крім того, у Житомирі 11 березня Нацкорпус та Нацдружини намагалися перекричати виступ Президента у центрі міста. Глава держави назвав їхню акцію проплаченою.

У Чернігові 13 березня Порошенко після засідання Ради регіонального розвитку області не став сідати в авто, щоб об‘їхати пікетувальників, а пройшов крізь натовп представників "Національного корпусу". Він заявив їм, що не допустить дестабілізації країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-