Одеська ОДА обіцяє спостерігачам жорстку реакцію на виборчі порушення

Одеська ОДА обіцяє спостерігачам жорстку реакцію на виборчі порушення

Фото
Укрінформ
Голова Одеської ОДА Максим Степанов провів зустріч зі спостерігачами міжнародних місій ENEMO і CANADEM, у ході якої оприлюднив заяву про жорстке реагування влади на порушення виборчого законодавства.

Про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА.

"Для нас важливо, щоб ці вибори пройшли за найвищими стандартами демократії. І влада в Одеській області здатна цей процес забезпечити. Жодне повідомлення про спроби порушити виборче законодавство не залишиться поза увагою правоохоронних органів. Саме на такій жорсткій реакції я наполягаю", - зазначив Степанов.

Він наголосив, що готовий максимально сприяти роботі міжнародних спостерігачів на території Одеської області.

"Можете розраховувати на всю необхідну організаційну і технічну допомогу", - додав Степанов.

Під час спілкування з представниками міжнародної неурядової організації CANADEM порушувалися питання кібербезпеки, а також матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць. Наразі обидві місії очікують прибуття короткострокових спостерігачів.

Читайте також: СКУ продовжує термін подання заявок для короткострокових спостерігачів президентських виборів

"Ми чітко зрозуміли, що ви будете жорстко реагувати на спроби порушень і намагатися зробити ці вибори прозорими і відкритими. Цінуємо і дякуємо за ваш серйозний підхід до нашої 11-ї місії в Україні", - сказав довгостроковий спостерігач місії ENEMO Артур Аґамалян.

Раніше голова Одеської ОДА Степанов зустрівся з представниками місії ОБСЄ зі спостереження за президентськими виборами. Сторони обговорили співпрацю у недопущенні порушень під час виборчого процесу, вільного доступу до дільниць і забезпечення правопорядку.

Фото: Одеська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-