Тимошенко підписала зобов’язання перед українцями

Тимошенко підписала зобов’язання перед українцями

Фото
Укрінформ
Кандидат у Президенти України, голова партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко підписала зобов’язання перед громадянами України на виконання плану дій, закладеного у її програмі "Новий курс України".

Про це повідомляє прес-служба Юлії Тимошенко.

"Як кандидат у Президенти України ставлю підпис під моїм Зобов’язанням перед громадянами України, яке отримають всі люди в Україні. Я абсолютно точно вірю, що це письмове Зобов’язання мною і командою "Батьківщина" перед громадянами України буде виконано. І якщо я не виконаю чіткого, лаконічного і зрозумілого людям Зобов’язання, то напишу заяву про звільнення з посади Президента України", – сказала Тимошенко на прес-конференції у четвер.

Зокрема, політик взяла на себе зобов’язання встановити мир на всій території України і повернути Крим і Донбас, ухвалити нову Конституцію України на всеукраїнському референдумі, забезпечити дітям і молоді безкоштовний доступ до всіх рівнів освіти, запровадити в Україні персоніфіковану систему пенсійного забезпечення, впровадити медичну реформу на базі страхової медицини, створити умови для роботи малих і середніх фермерських господарств, підприємців та інноваторів. Для військових Тимошенко пообіцяла затвердити новий контракт. Також політик зобов’язується ліквідувати корупцію в Україні та переглянути тарифну політику.

На прес-конференції Тимошенко прокоментувала інформацію щодо затримання двох осіб, які нібито намагалися підкупити кандидата у президенти Тимошенка Юрія Володимировича, щоб він зняв свою кандидатуру з виборів Президента України. Лідер "ВО "Батьківщина" заявила, що факт висунення її однофамільця на президентських виборах є політтехнологією Президента України.

Читайте також: ОПОРА заявляє про порушення на мітингах за Юлію Тимошенко

Як повідомляв Укрінформ, генеральний прокурор України Юрій Луценко 7 березня заявив, що за спробу підкупу кандидата у Президенти України під час чергових виборів 31 березня 2019 року Юрія Тимошенка затримано голову "Партії захисників України" Тараса Костанчука та його співучасника Олександра Іщенка.

Замовником шантажу та підкупу кандидата в президенти Юрія Тимошенка генпрокурор назвав народного депутата від фракції "Батьківщина" Валерія Дубіля.

Фото: Володимир Тарасов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-