Порошенко сказав, як голосуватиме на виборах

Порошенко сказав, як голосуватиме на виборах

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко 2 березня зустрівся з одеситами на Приморському бульварі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Приємно бачити, як змінилась Одеса за останні п'ять років, якою вона стала чистою, красивою, освітленою. Скільки нових туристів приїхало. І я впевнений, що робота з благоустрою триватиме", - заявив Порошенко після прогулянки Приморським бульваром зі сцени, встановленої поряд з Потьомкінськими сходами.

Глава держави також висловив вдячність одеситам за гідне протистояння "руському міру" у 2013-му і в наступні роки.

Читайте також: "Є факти — до в'язниці!": Порошенко прокоментував розкрадання в армії

"Дякую за те, що Одеса показала себе справжнім форпостом на Півдні України. Одеса - це символ нашої свободи, місто завжди була вільним... Ми - українці - гордий і волелюбний народ. Ми ніколи не віддамо наші землі і будемо боротися, щоб повернути Державний прапор України на окуповані території. Для цього нам треба об'єднатися, ставити перед собою великі цілі і йти до них", - заявив Президент.

Також Порошенко додав, що "на Приморському бульварі, на Думській площі біля Дюка" хотів би звернутися до Путіна: "Почуйте, ми не віддамо ні Крим, ні Донбас, ні Одесу, ні море – ні Чорне, ні Азовське, ні наш суходіл", - заявив Президент.

Порошенко висловив думку, що російський президент боїться українського народу через нашу нескореність та любов до волі. "Знаєте чому Путін боїться нас? Саме тому, що ми вільні. І ніхто, і ніколи більше нас не зажене в московське ярмо", - наголосив Глава держави.

Після зустрічі Порошенка з учасниками ярмарки "Скарби Одещини", в якій взяли участь жителі 26 сільських районів, Президент заявив журналістам, що на березневих виборах голосуватиме за перемогу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-