Депутат від Батьківщини відкидає звинувачення у справі про

Депутат від Батьківщини відкидає звинувачення у справі про "виборчу піраміду"

Укрінформ
Член парламентської фракції ВО "Батьківщина", Руслан Богдан заперечує звинувачення у причетності до так званої "піраміди" з підкупу виборців.

Про це Руслан Богдан заявив в ефірі одного з регіональних полтавських телеканалів, інформує прес-служба Полтавського обласного партосередку “ВО “Батьківщина”.

Зокрема, депутат зауважив, що "раніше вже переживав звинувачення в таких речах, які навіть важко уявити, але згодом усе це було визнано безпідставним". Тепер, на його думку, " така ж сама ситуація".

Читайте також: Виборча піраміда: у документах СБУ фігурує народний депутат від "Батьківщини"

Як повідомляв Укрінформ, 21 лютого Служба безпеки України оприлюднила матеріали, якими проілюстровано інформацію про викриття учасників так званої "виборчої піраміди".

У документах СБУ фігурує народний депутат від "Батьківщини" Руслан Богдан. За даними спецслужби, піраміда мала забезпечити голосування 680 тисяч осіб за одного з кандидатів у президенти України на виборах у березні поточного року.

Раніше заступник голови СБУ Віктор Кононенко розповів, що організатори піраміди використовували кошти, які переводилися у готівку незаконним шляхом за сприяння працівників правоохоронних органів.

Фото: facebook.com/povhvobat

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-