Прихильник

Прихильник "русского мира" відмовився головувати у дніпровській ОВК - активіст

Фото
Укрінформ
Прихильник «русского мира», голова ГО «Союз радянських офіцерів» Віктор Марченко, якого призначили на посаду голови окружної виборчої комісії №24 у Дніпрі, відмовився від посади.

Про це повідомив активіст активіст організації С14 Андрій Куліш у Facebook

«Сепаратист Марченко більше не буде головою ОВК. Відмовився від посади і поїхав у райвідділ поліції», - написав Куліш.

Як повідомляв Укрінформ, голову забороненої у Дніпрі окружним адміністративним судом (15 червня 2017 року) організації «Союз радянських офіцерів» Марченка постановою Центральної виборчої комісії від 19 лютого 2019 року призначили головою окружної виборчої комісії з виборів Президента України №24 в Дніпрі за поданням від кандидата у Президенти Сергія Капліна.

У четвер, 21 лютого, активісти праворадикальної організації С14 з Дніпра провели акцію протесту проти призначення прихильника «русского мира» Віктора Марченка на посаду голови окружної виборчої комісії №24 у місті Дніпро

Читайте також: На скандальній дільниці у Дніпрі комісія взяла перерву до п’ятниці — ОПОРА

Віктора Марченка у Дніпрі знають як активного прихильника «русского мира». У березні 2014 року він організував підняття російського прапора біля будівлі міськради Дніпра.

Члени окружної виборчої комісії №24, де виник конфлікт через спробу призначити на посаду голови комісії Віктора Марченка, взяли перерву до п’ятниці. Передбачається, що за цей час ЦВК зробить заміни у складі ОВК.

Фото: Андрій Куліш, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-