На скандальній дільниці у Дніпрі комісія взяла перерву до п’ятниці — ОПОРА

На скандальній дільниці у Дніпрі комісія взяла перерву до п’ятниці — ОПОРА

Укрінформ
Члени окружної виборчої комісії №24, де виник конфлікт через спробу призначити на посаду голови комісії прихильника «русского мира» Віктора Марченка, взяли перерву до п’ятниці.

Про це повідомили у прес-службі ГМ ОПОРА у Дніпропетровській області.

«Конфлікт на ОВК №24. Наразі комісія не змогла приступити до роботи. Члени комісії, присутні на засіданні, взяли перерву до п’ятниці. Передбачається, що за цей час ЦВК зробить заміни у складі, оскільки значна частина членів ОВК відмовилась або не з’явилась на засідання», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що всі інші комісії в Дніпропетровській області приступили до роботи.

Читайте також: СБУ викрила виборчу піраміду на підтримку кандидата у Президенти

У Дніпропетровській області запрацювали 16 з 17 окружних виборчих комісій. Впродовж 19 та 20 лютого члени комісій складали присягу та проводили перші установчі засідання. У 24 окрузі від кандидата у Президенти Сергія Капліна головою комісії призначили Віктора Марченка, який у 2014 році брав участь у мітингах під прапором Російської Федерації.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер активісти праворадикальної організації С14 з Дніпра провели акцію протесту проти призначення прихильника «русского мира» Віктора Марченка на посаду голови окружної виборчої комісії №24 у місті Дніпро.

Голову забороненої в Дніпрі окружним адміністративним судом (15 червня 2017 року) організації «Союз радянських офіцерів» Марченка постановою Центральної виборчої комісії від 19 лютого 2019 року призначили головою окружної виборчої комісії з виборів Президента України №24 в Дніпрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-