Деякі політики

Деякі політики "піднімають на щит" небезпечні гасла - віце-прем'єр

Укрінформ
У ході передвиборчої кампанії деякі політичні сили піднімають на щит гасла, які можуть змарнувати шанс для України стати частиною європейської спільноти.

Про це заявила віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе на конференції, присвяченій підсумкам виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Європейська інтеграція - це шанс для України побудувати гідне життя, побудувати гідну країну тої мрії, в яку ми віримо, країну свободи, демократії, захисту прав людини, країну поваги до власності... Зараз є намагання змарнувати цей шанс з боку багатьох політичних сил, які зненацька підняли свої голови, але, як на мене, в принципі не мали б морального права взагалі брати участь у цій суспільній дискусії як такій, бо вони вже свою відданість гаслам довели своєю неспроможністю протягом багатьох попередніх років», - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Читайте також: Луценко розповів, що вважається підкупом виборців

У цьому контексті вона нагадала, що протягом 23 років в Україні нехтували європейським шансом - «то озиралися на Москву, то намагалися як країна задовольняти олігархічні інтереси, то розвернути той потяг у Європу, який вже рушив».

«Сьогодні ми не маємо права змарнувати цей шанс», - наголосила віце-прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-