Центрвиборчком підготував понад 120 тренерів для виборчих комісій

Центрвиборчком підготував понад 120 тренерів для виборчих комісій

Укрінформ
Центральна виборча комісія провела навчання більше ніж 120 тренерів членів окружних та дільничних виборчих комісій з виборів Президента України.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"Центральна виборча комісія за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) в Україні провела пʼятиденне навчання тренерів членів окружних та дільничних виборчих комісій з виборів Президента України, в ході якого було підготовлено понад 120 тренерів", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що протягом періоду навчання учасники підвищували рівень знань виборчого законодавства та практикували тренерські навички й за підсумками всі вони отримали відповідні сертифікати.

У ЦВК також розповіли, що починаючи з 27 лютого, підготовлені тренери проведуть навчання членів окружних та дільничних виборчих комісій.

Загалом заплановано провести 106 тренінгів для членів ОВК та 387 – для членів ДВК, в яких візьмуть участь близько 78 тисяч представників ОВК та ДВК по всій Україні.

Захід було організовано в рамках проекту міжнародної технічної допомоги "Відповідальна та підзвітна політика в Україні" за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте також: ЦВК утворила 199 окружних виборчих комісій

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на пост Глави держави - усього зареєстровано 44 кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-