Жоден з кандидатів у Президенти не отримає преференцій – Аваков

Жоден з кандидатів у Президенти не отримає преференцій – Аваков

Укрінформ
Жоден із кандидатів у Президенти, незалежно від яскравості або інших особистісних якостей, не отримає від правоохоронців жодних преференцій.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у програмі «Свобода слова» під час відеовключення з Вашингтону , повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Жоден з кандидатів, незалежно від провладності або опозиційності, незалежно від яскравості або інших особистих якостей, не отримає від поліції, міністерства жодних преференцій. Ми будемо однаково суворі до будь-кого», - наголосив Аваков.

Читайте також: Аваков хоче посилення покарання за порушення виборчого законодавства

Він додав, що «ми зайняли дуже ясну і чітку безкомпромісну позицію: ми хочемо провести ці вибори без підкупу і без фальсифікацій».

«Можливо, хтось очікував іншого, але ми стали на цю позицію дуже чітко, незалежно від того рівня провокацій або тиску, який буде здійснюватися особисто на мене, на поліцію, на МВС – по мірі наближення до дати голосування», - зазначив Аваков.

Читайте також: В МВС сказали, скільки копів охоронятимуть цьогорічні вибори

Водночас він підкреслив, що підкуп виборців, купівля голосів є недопустими речами, «жодного підкупу ми не допустимо, і ми будемо стояти на цій чіткій позиції».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-