Голова ЦВК назвала неприпустимими маніпуляції інформацією про Держреєстр

Голова ЦВК назвала неприпустимими маніпуляції інформацією про Держреєстр

Укрінформ
Голова ЦВК Тетяна Сліпачук називає спроби маніпуляцій та оперування неперевіреними даними щодо функціонування Держреєстру виборців неприпустимими

Про це вона заявила на брифінгу у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для Центральної виборчої комісії будь-які спроби - через суд, через ЗМІ, через маніпуляції неперевіреними фактами чи інформацією, яка отримана невідомо з яких джерел, спробувати обійти закон і отримати якесь виключене право або виключні повноваження для роботи з реєстром, є неприпустимим", - сказала Сліпачук.

Вона також наголосила, що ЦВК неправдиві заяви щодо роботи Держреєстру розглядатиме або як звичайний передвиборчий піар, або ж як тиск на Центрвиборчком, та звертатиме увагу в тому числі й міжнародних спостерігачів на це.

Читайте також: ЦВК може попросити більше грошей через рекордну кількість кандидатів

"Ми зараз уже перебуваємо у розпалі виборчого процесу, ми розуміємо, що політичні баталії можуть мати дуже різний вигляд, і ми для цього намагаємося бути більш відкритими", - запевнила голова ЦВК.

Вона також додала, що наступного тижня відбудеться прес-конференція для представників ЗМІ з питань роботи Державного реєстру виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-