"Народний фронт" на з'їзді вирішує, чи йти на вибори

Укрінформ
Делегати з'їзду партії "Народний фронт" ухвалили порядок денний, який передбачає рішення щодо участі політсили на виборах президента і парламенту 2019 року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Політична рада партії на своєму засіданні розглянула та винесла на затвердження делегатами з'їзду наступний проект порядку денного з'їзду. Перше: про вибори Президента України 31 березня 2019 року, про стратегію політичної партії "Народний фронт" на період підготовки та проведення виборів народи х депутатів України у жовтні 2019 року.", - оголосила зі сцени народний депутат, член фракції "Народний фронт" Олена Ледовських.

Також на порядку денному питання про внесення змін до складу Координаційної ради партії.

В Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Читайте також: Парубій і Гройсман беруть участь у з'їзді "Народного фронту"

Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування на пост глави держави та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн гривень. Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-