Документи на реєстрацію кандидатами в президенти подали Тарута і Смешко

Документи на реєстрацію кандидатами в президенти подали Тарута і Смешко

Фото
Укрінформ
Народний депутат, лідер партії "Основа" Сергій Тарута та екс-голова СБУ Ігор Смешко подали до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатами на посаду Президента на чергових виборах 31 березня.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі ЦВК.

"Тарута і Смешко подали документи", - поінформували в Центрвиборчкомі.

Депутат Тарута подає документи у ЦВК/ Фото Павла Багмута

Таким чином, станом на 13.30 25 січня вже 37 осіб подали до ЦВК документи для реєстрації кандидатами на посаду Президента України, із яких 13 уже зареєстрували, шістьом відмовили в реєстрації, документи інших знаходяться на розгляді.

Ігор Смешко подав документи до ЦВК / Фото: Багмут Павло. Укрінформ

Читайте також: Зеленський заявив про вихід із кіпрської компанії, що має бізнес у РФ

Раніше повідомлялося, що ЦВК вже зареєструвала 13 кандидатів на посаду глави держави на чергових виборах Президента України 31 березня, а саме: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова та Юрія Бойка.

Висування кандидатів партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триває з 31 грудня 2018 року, дня старту виборчої кампанії, до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн.

Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно. Звернення про відмову від балотування Центрвиборчком прийматиме до 7 березня.

Голосування на виборах Президента проводитиметься 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-