Расмуссен заявив, що не висловлював підтримки жодному кандидату у президенти України

Расмуссен заявив, що не висловлював підтримки жодному кандидату у президенти України

Укрінформ
Колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен спростував поширену у ЗМІ інформацію про те, що він звернувся до українців нібито з нагоди висунення лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко на посаду Президента України.

Про це він заявив у коментарі Прямому.

"Неправда, я не підтримував жодного кандидата. Я лише звернувся до українців у відео з тим, що якщо країна обрала шлях у напрямку до ЄС, то мусить проводити реформи. Це моє послання всім кандидатам. І відео доступне для всіх кандидатів", - наголосив Расмуссен.

А напередодні бразильський письменник Пауло Коельйо також заявив, що не записував відео зі словами підтримки кандидата в президенти України Юлії Тимошенко.

Читайте також: Рейтинги Порошенка і Тимошенко фактично зрівнялися - соціологи

"Я ніколи не записував жодного повідомлення про те, що підтримую її кандидатуру. Навіть якщо вона мені подобається як людина, українська політика — не моя справа", - написав Коельйо у Twitter.

Раніше у ЗМІ з'явилась інформація про те, що екс-генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен і президент Європейської народної партії Жозеф Доль звернулися до українців з нагоди висунення лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко на посаду Президента України.

Відео з цими зверненнями були продемонстровані 22 січня на форумі партії “Батьківщина”, на якому Тимошенко було висунуто у президенти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-