Нардеп від БПП Корнацький іде у президенти

Нардеп від БПП Корнацький іде у президенти

Укрінформ
Народний депутат від фракції Блок Петра Порошенка Аркадій Корнацький подав документи у Центральну виборчу комісії для реєстрації кандидатом на пост президента на чергових виборах 31 березня.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі ЦВК.

“Корнацький (Аркадій — ред.) подав документи”, - розповіли в ЦВК.

Як повідомлялося, ЦВК зареєструвала 12 кандидатів на посаду глави держави на чергових виборах Президента України 31 березня, а саме - Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка та Романа Насірова.

В Україні 31 грудня стартувала президентська виборча кампанія. Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн. Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно. Звернення про відмову від балотування Центрвиборчком прийматиме до 7 березня.

Проведення передвиборчої агітації розпочинається наступного дня після дня реєстрації кандидата на посаду президента і закінчується о 24 годині 29 березня. Утворення окружних виборчих комісій триватиме до 18 лютого, дільничних виборчих комісій — до 12 березня.

Голосування на виборах президента проводитиметься 31 березня 2019 року з 8 до 20 години. Результати голосування ЦВК має встановити до 10 квітня. Не пізніше як через 30 днів після оголошення офіційних результатів новообраний Президент має вступити на посаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-