Вже є заявки на охорону від деяких кандидатів в президенти — Аваков

Вже є заявки на охорону від деяких кандидатів в президенти — Аваков

Укрінформ
Від деяких кандидатів на посаду Президента України правоохоронцям вже надійшли заявки на їх фізичну охорону.

Про це розповів міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на координаційній нараді керівників правоохоронних органів регіону, а також представників міської та обласної влади, яка відбулася в Харкові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Забезпечуючи прозорість і законність виборів, підтримуючи право вільної агітації кандидатів, важливо не допустити провокацій проти них, зриву виборчих заходів, нападів на кандидатів. Готовий надати кожному кандидату незалежно від ступеня опозиційності правоохоронців, які супроводжуватимуть його, тобто здійснити їх фізичну охорону», - наголосив Аваков.

За його словами, вже є заявки від деяких кандидатів.

«Є і офіцери, які пройшли професійну підготовку, є і набір необхідних засобів, включаючи моніторинг, для забезпечення їх безпеки. При спробах провокацій буде жорстка реакція», - додав Аваков.

Як раніше повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що на сьогоднішній день зареєстровано 12 кандидатів на посаду Президента України, але тільки 3 з них відкрили свої виборчі фонди. Проте на вулицях безліч агітаційних білбордів. Тому поліція спільно з прокуратурою перевірить законність цієї агітації, і незаконні білборди будуть ліквідовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-