Вже 59 громадських організацій можуть відправити спостерігачів на вибори

Вже 59 громадських організацій можуть відправити спостерігачів на вибори

Укрінформ
Центральна виборча комісія надала дозвіл ще восьми громадським організаціям мати офіційних спостерігачів на чергових виборах Президента України.

Відповідні рішення ухвалено на засіданні ЦВК у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, ЦВК надала право мати офіційних спостерігачів на чергових президентських виборах громадським організаціям "Народний антикорупційний нагляд", "Інтернеті ЮА", "Міжнародний правозахисний центр", "Молодіжна організація "Заради майбутнього України", "Сагарис", "Творче об'єднання "Нівроку", "Україна - рідна мати моя" та "Народно-демократична ліга молоді"

Таким чином, станом на 22 січня ЦВК надала дозвіл 59 громадським організаціям мати офіційних спостерігачів під час президентських виборів.

Як повідомлялося, чергові вибори Президента України призначено на 31 березня 2019 року. Українські громадські організації можуть звернутися до ЦВК з клопотанням мати офіційних спостерігачів на виборах до 29 січня включно. Подання до ЦВК пропозицій щодо реєстрації офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій прийматимуться до 23 березня включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-